Bilime Yolculuk Projesi

GSK Ortaokulu öğrencileri ve öğretmenleri giyilebilir kalp pili mucidi Dr. Canan DAĞDEVİREN ile buluştu ! Bilime Yolculuk Projesi Kapsamında düzenlenen e-konferans " Harward Üniversitesi Genç Akademi" üyeliğine seçilen ilk Türk Bilim İnsanı olan ve Forbes Dergisi´nin " 30 yaş altı 30 bilim insanı " listesinde yer alan Dr. Canan DAĞDEVİREN´ in Boston´dan bağlanması yoluyla 19 Ekim 2015 tarihinde gerçekleşti. Proje koordinatörünün Bolu İl Milli Eğitim´den Ayşenur Özdemir olduğu e-konferans okulumuz Beden Eğitimi Öğretmeni Beyza AYGÜL´ün sunuculuğu ve Fen Bilgisi Öğretmenlerimiz Canan ORUNCAK , Özlem AŞIKOĞLU BOSTANCI , Handan ANKARALI , Ahmet KARTAL  ve Personelimiz Şerif AYRANCI´nın katkılarıyla GSK bilimle buluştu.

Bilime Yolculuk      Bilime Yolculuk      Bilime Yolculuk      Bilime Yolculuk      Bilime Yolculuk

Bilime Yolculuk      Bilime Yolculuk      Bilime Yolculuk      Bilime Yolculuk      Bilime Yolculuk